Glädjens vägar förändras med stigande ålder.

Ja ,så är det allt. Vid ca 30, var man exalterad av alla skriverier om alla mirakelkrämer, som kunde ta bort dom första ålderstecknen.
Glad i hågen traskade man iväg till den bästa parfymeriaffären man kunde hitta, och där låg den, MIRAKELKRÄMEN , en förmögenhet fattigare stegade man ut med en pytteliten burk i en gigantisk lyxigt utförd påse, och man kände sig som den lyckligaste i världen. Hem och man började att kleta och smeta denna dyra ynnest, hoppandes upp nästa morgon för en koll i spegeln. Gissa vad? nothing happends. Rena rama bull shit.
Nu en ny era, kan jag bara säga, (med glimten i ögat).
Har sen länge varit en stor hatare av fönsterputsning, och länge och väl anlitat dessa slavar. ( Lätt att ringa o klaga då man ser en glosa lr 2.
Men, så börjar man klaga för en kund, och vips så föds ett nytt glädjeämne,
min kund säger: Har du inte universaltrasan? Har jag inte vad , säger jag!
Men ,var är du ifrån ,kontrar min kund. Köp en sådan och du behöver aldrig anlita en fönsterputsare, och aldrig mer bli irriterad över en suddig glosa på fönstret.
Stod helt handfallen, ok tänkte jag, för ca 10 år sen snackade vi rynkkrämer. nu snackar vi universaltrasor.
Jag som går på allt som har med nyheter , traskade raskt iväg till närmsta affär, och där låg den i sin turkosa prakt , nästan euforisk grabbar jag tag i sista ex, går med stadiga steg fram till kassan ,lägger denna (ganska billiga) ynnest på bandet . Springer lycklig till bilen, och nu kan jag bara säga : Välkommen du skrynkliga , blöta . alldeles förträffligt turkosblåa nya glädje i mitt liv...................................... Så kan det bli<<<<<<<<3

Jag är kontrasternas quinna absoluta!

Frisörlivet bjuder på flärd och glamour, vilket i sig är otroligt härligt, att göra människor vackra är något som står mig varmt om hjärtat.
Kontrasten till det är att jag efter frisördagen ,drar  på mig skitiga stallkläder , kavlar upp ärmarna och börjar dagens sysslor där.
Inget konstigt med det, så har mitt liv alltid sett ut ,och kommer att se ut. Vitt eller svart, aldrig någonting mitt emellan här inte.
Ett tag var jag inne i träningssvängen, och då var det inte 1 dag i veckan å nej, tränar jag ,så tränar jag, det blev 6 dagar i veckan. Men det varar aldrig länge.
Jag tror mitt vit-svarta beteende beror på att jag enligt astrologin, har min självaspekt i tvillingarna, alltså lite svängig.( egentligen är jag ju jungfru, den där dryga pedanten ni vet ).
Innan jag blev sambo så hade jag en sjuk mani på att alltid ha kryddorna i bokstavsordning. Va, tänker ni, är hon knäpp eller?
Men tänk själva, när man ska göra en gryta med sjuttioelva olika kryddor i, praktiskt att bara kolla curry står på c o.s.v.
Men det fick jag lägga ner, för jag la alldeles för mycket energi på att tillrättavis min sambo. Han såg riktigt orolig ut när jag for ut mot honom och undrade : Meeeeen, menar du allvar?
Vi köpte hus nyligen, och helt plötsligt fann jag mig själv stå med deg upp till armbågarna och baka en massa olika sorters bröd. Jag tänkte själv att nu har det brunnit i hjärnkontoret, jag baka. Men det gick oxå över ,så nu bakas det ingenting.
Ja ,kontrasternas quinna ,det är jag det.
Behöver jag tilllägga färgen på mina kläder går i vitt eller svart, likaså hela vårt hem.

mitt liv som frisör

Här är mitt liv.....

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0